Αναζήτηση
Filters
Close

Τρόποι Πληρωμής

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών, το VIVRANZA διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α. Μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

β. Μέσω ασφαλούς σύνδεσης και άμεσης πληρωμής με PayPal

γ. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην αιτιολογία κατάθεση θα πρέπει να εμφανίζεται ο αριθμός της παραγγελίας).

ΠΕΙΡΑΙΩΣ = 5020-017096-094
IBAN GR19 0172 0200 0050 2001 7096 094

Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά με το σύνολο της παραγγελίας του, δηλαδή την ακριβή περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, την τιμή, την προσότητα, το κόστος μεταφοράς και το συνολικό κόστος. Εφόσον ο πελάτης αποδεχθεί και αποστείλει την παραγγελία, λαμβάνει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της λήψης.

Είναι απαραίτητο να σημειώνετε ένα έγκυρο email καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Ελάχιστη Παραγγελία

Δεν υπάρχει περιορισμός. Είτε παραγγέλνετε για την επιχείρησή σας ή για τον εαυτό σας, καμία παραγγελία δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι με τις τιμές μας.

 

Ειδικοί Όροι

Σε ορισμένες περιπτώσεις παραγγελιών, στις οποίες έχει ορισθεί αποστολή με αντικαταβολή και ανάλογα με το ύψος του ποσού της ή της γεωγραφικής περιοχής αποστολής, το VIVRANZA δύναται να ζητήσει προκαταβολή, με κατάθεση μέρους του ποσού ή και το συνολικό ποσό για την διασφάλιση της εγκυρότητας της παραγγελίας.

top